Jump to content

Issues with main DavidIcke.com site


novymir
 Share

Recommended Posts

On 12/13/2020 at 5:52 PM, Odie Hatzcats said:

 

Well that's strange?

 

It's not really strange spider.

 

There was so much information exposing the gang of people who corrupt the world, that imo David Icke could not allow

at least 15 years of member's excellent information to be associated with him.

 

He could face financial ruin, like the case against him by the Jewish Richard Warman, when David Icke was forced to pay

at least 50,000 pounds in damages.

Edited by Golden Retriever
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Thanks yes whenever I'm on the news page, I'll click on a small square with "video" written above, it takes me to the picture with no option to "play". Another time, it doesn't even give me a picture.☹️

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, EsJay said:

Thanks yes whenever I'm on the news page, I'll click on a small square with "video" written above, it takes me to the picture with no option to "play". Another time, it doesn't even give me a picture.☹️

 

I'm not sure what you're seeing, but I'm clicking on links on the main homepage and I'm going to articles and I can see and play the videos there no problem.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, EsJay said:

This is what I get when clicking on video. No option to play it. I still have Windows xp.

 

Bellow that image are two embedded tweets:

1. https://twitter.com/LozzaFox/status/1385939187308900352

2. https://twitter.com/SubjectAccesss/status/1385940890078879745

 

Something is blocking twitter from loading tweets. What's your browser & version and if any extensions enabled to disable scripts/etc.?

Link to comment
Share on other sites

I think I've sorted it. I did something with the script blocker (just followed a google instruction) and it now seems to work! I'll come back to you if I get any other problems if that's ok? Thanks so much for helping.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, EsJay said:

I think I've sorted it. I did something with the script blocker (just followed a google instruction) and it now seems to work! I'll come back to you if I get any other problems if that's ok? Thanks so much for helping.

No problem. Plenty of people in here who'll gladly help you.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
On 8/5/2021 at 3:58 PM, Golden Retriever said:

Since about 15 July, it's very difficult for me to post any comments, unless I stay logged in mostly.

 

I sign in and out, sometimes ten times or more, but still the comment hangs in the air.

 

Anyone else having these problems?

 

@Webmaster

 

 

 

I didn't know they had comments on the main DavidIcke.com site?

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Grumpy Owl said:

 

I didn't know they had comments on the main DavidIcke.com site?

 

I posted my comment in the wrong thread.

 

You know what I mean by my comment.

 

It would be helpful if you told me which thread I should address my problem in.

Edited by Golden Retriever
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...